M naplatci za BMW X5 M.

20-inčni M naplatci od lake legure aluminija V-spoke 299M različitih guma kod BMW-a X5 M’s naglašavaju snagu i eleganciju.Za više sportske osobnosi, tu su 20-inčni M double-spoke 300M naplatci koji donose još više dinamike dizajnu vozila. Obe vrste naplataka dolaze s brzim gumama u standarnoj opremi.

Stranica 1 od 4

M boje za BMW X5 M.

Koja je boja izvanrednih performansi? Sedam boja dostupno je za BMW X5 M, i sve su probrane kako bi naglasile dinamiku ovog Sport Activity Vehicle modela izvanrednih performasni. Monte Carlo plava, Silverstone, Melbourne crvena i Carbon crna boje su rezervirane isključivo za M vozila. Jednako zadivljuju i Alpine bijela, Sapphire crna i Space crna za naglašenu elegancije sportskog duha.

Aerodinamički paket za BMW X5 M.

Savršeni sklad nevjerojatnog dizajna i funkcije: standardni aerodinamički paket za BMW X5 M optimizira protok zraka i osigurava da svaki detalj siluete vozila naglašava njegovu jedinstvenu sportsku osobnost. Paket obuhvaća M prednje i stražnje odbojnike, M vanjske retrovizore, pragove i okvire iznad luka kotača koji su oblikovani kako bi savršeno odgovarali Vašem BMW-u, i vizualno i funkcionalno.

Park Distance Control (PDC) sustav kod BMW-a X5 M.

Standardni Park Distance Control sustav (PDC) čini parkiranje lakšim zahvaljujući ultrazvučnim senzorima sprijeda i straga na vozilu. PDC upozorava vozača o nadolazećoj prepreci jasnim zvučnim signalom. Prepreke ili predmeti se mogu prikazivati i na kontrolnom zaslonu iDrivea. Parkiranje postaje lakše, opuštenije i sigurnije. Uz dodatnu Top View funkciju, kamera u vanjskim retrovizorima pokriva područje vratiju i ceste. Za još bolji pregled situacije i povećanu sigurnost.